طلا دانلود
بازدید 1403
اصغر لطفی 1188 روز پیش 4 دقیقه
1 دیدگاه

قبل از خرید دمپایی روفرشی این ۱۱ نکته را بدانید

از یک نکته دیگر غافل نشوید. این سال‌ها بیشتر خانه‌ها کفپوش لمینت و سنگ دارند. البته که خانه را خوشگل می‌کند؛ اما راه رفتن روی زمین، باعث خشکی و ترک خوردن کف پا می‌شود. زن و مرد یا کوچک و بزرگ هم نمی‌شناسد. اگر به فکر خرید دمپایی روفرشی نو برای خودتان یا افراد خانواده افتاده‌اید، این مطلب را تا آخر بخوانید.

۱- بهترین دمپایی روفرشی کدام است؟

خرید کفش، صندل یا روفرشی کمی سخت است. باید مدلی را انتخاب کنید که پا در راحت‌ترین وضعیت خودش باشد. اگر بخواهیم مختصر و مفید بگوییم، پا در دمپایی روفرشی خوب، باید آزاد و راحت باشد و خستگی‌اش درآید. نکته‌های طلایی خرید دمپایی روفرشی مناسب و استاندارد را از دست ندهید:

  • دمپایی روفرشی باید راحت باشد و پا در آن حس خوبی پیدا کند.
  • مدل دمپایی به‌شکلی باشد که هوا به‌راحتی درون آن جریان داشته باشد و به‌خوبی از پا مراقبت کند. به این ترتیب خیال‌تان راحت است که پا عرق نمی‌کند و درگیر بیماری‌های پوستی مثل قارچ و قرمزی نمی‌شوید.
  • هم ظاهر دمپایی مهم است و هم راحتی آن. دمپایی خوب هر دو را با هم دارد.
  • همان‌قدر که گرم‌ و نرم بودن دمپایی در فصل سرما مهم است، خنک بودن پا در تابستان اهمیت دارد. پس در فصل گرما سراغ مدل‌هایی بروید که انگشت‌ها راحت نفس بکشند.
  • دمپایی که بیرون از خانه پوشیده نمی‌شود، کمی سبک‌تر و نرم‌تر است. سراغ مدل‌های سنگین با کفی ضخیم نروید.

۲- دمپایی روفرشی چه انواع جنسی دارد؟

دمپایی‌های خانگی از جنس‌های مختلفی دوخته و تهیه می‌شوند:

  • پشم: هوا که سرد می‌شود، هیچ‌چیز به‌اندازه یک جفت دمپایی پشمی خیال‌تان را راحت نمی‌کند. زمانی که خانه هستید، دمپایی پشمی به پا کنید که پا را گرم کند و بادوام باشد.
  • پنبه: پا در دمپایی پنبه‌ای نفس می‌کشد. دمپایی پنبه‌ای از الیاف طبیعی تهیه می‌شود و رطوبت را به خودش جذب می‌کند. پس وقتی پا در فصل گرما عرق کند، پنبه آن را جذب خواهد کرد.
  • جیر: دمپایی جیر ضدآب است و کمی گرما به پا می‌دهد. این مدل‌ها برای بهار یا روزهای سرد مناسب‌ترند.
  • چرم: دمپایی چرمی ضدآب و راحت است و تبادل هوا انجام می‌دهد. این جنس خواهان زیاد دارد.
  • پلاستیک: کف بیشتر دمپایی‌های روفرشی از پلاستیک است، چراکه دوام، انعطاف‌پذیری و استحکام خوبی دارد. ممکن است لایه درونی دمپایی هم پلاستیکی باشد.

 

بعضی خانه‌ها کف‌پوش چوبی دارند. دمپایی روفرشی که لایه بیرونی کف آن پلاستیکی باشد، گزینه خوبی برای چنین خانه‌ای به‌حساب می‌آید. اگر پای‌تان را روی فوم نرم بگذارید که چه بهتر. خستگی مچ‌ پا درمی‌آید و از راه رفتن با آنها احساس خوبی خواهید داشت.

 

 

 

اگر به شما بگوییم راه رفتن با پای برهنه روی فرش و موکت فکر خوبی نیست، تعجب می‌کنید؟ هر قدر هم کولر خنک کند، باز هم فصل گرماست و ممکن است کف پا عرق کند. اتفاق بعدی که خیلی خوشایند نیست، لکه‌دار شدن موکت و چسبیدن گرد و خاک روی موکت به کف پای شماست.

 

ما که می‌گوییم یک جفت دمپایی روفرشی به‌پا کنید و از همه این دردسرها دور بمانید. خانم‌ها می‌توانند یک جفت دمپایی مدل باله یا عروسکی و پارچه‌ای برای خودشان بخرند. آقایان هم سراغ دمپایی جلوبسته می‌روند.

 

خلاصه بگوییم که سایز دمپایی با کفش فرقی ندارد. اگر عادت دارید گاهی با جوراب‌های خوشگل رنگی در خانه راه بروید، دمپایی گشادتری انتخاب کنید. بیشتر افراد دوست دارند روفرشی کاملا اندازه پا‌ی‌شان باشد، اما کیپ و تنگ نباشد و احساس راحتی کنند.

 

بچه‌ها با سرعت باورنکردنی سایز عوض می‌کنند. می‌توانید دمپایی آنها را کمی آزاد‌تر انتخاب کنید، اما نه آنقدر آزاد که باعث زمین خوردن آنها شود.

 

معمولا دمپایی از جنس چرم یا جیر کمی جا باز می‌کند و گشادتر می‌شود. مراقب باشید از اول آن‌ را گشاد نخرید.

 

[related]18570[/related]

 

 

می‌توانید دمپایی‌های پنبه‌ای را در ماشین لباس‌شویی بشویید. البته که آب داغ برای‌شان خوب نیست. اما پیشنهاد می‌کنیم آن را را با دست و همراه با آب و صابون بشویید. فکر چلاندن و محکم فشار دادن دمپایی خیس را نکنید. بگذارید ۱۰ دقیقه‌ای در آب و صابون بماند و بعد آبکشی کنید. دمپایی روفرشی چرمی یا جیر را با پارچه مرطوب تمیز کنید.

 

 

هر چند وقت یک‌بار باید دمپایی پارچه‌ای را بشویید و چرمی‌ها را دستمال بکشید. اما اگر قرار باشد هر روز آنها را بشویید، خیلی زود خراب می‌شوند و باید به فکر خرید دمپایی روفرشی نو باشید.

 

راهش این است که وقتی از راه می‌رسید و کفش‌تان را درمی‌آورید، بلافاصله روفرشی نپوشید. شما که نمی‌خواهید با همان پای خسته و عرق‌کرده مستقیم سراغ دمپایی خانه بروید؟ بهترین کار این است که اول پاها را با آب ولرم و صابون بشویید و خوب خشک کنید. بعد با خیال آسوده دمپایی بپوشید و مطمئن باشید به این زودی‌ها بوی بدی نخواهد داشت.

 

 

 

وقتی خسته از کار و روز طولانی دوش می‌گیرید، راه رفتن با کف پای خیس روی زمین کار خوشایندی نیست. ممکن است لیز بخورید یا در بهترین حالت زمین را لکه‌دار ‌کنید. پس هر کسی دمپایی حوله‌ای لازم دارد. معمولا جنس توی دمپایی حوله‌ای و کف آن پلاستیکی‌ست. یادتان باشد بعد از خشک شدن پاها، به دمپایی فرصت خشک شدن بدهید.

 

خرید دمپایی روفرشی بچگانه سخت‌تر از خریدهای دیگرشان نیست. مهم‌ترین نکته راحتی پای کوچک بچه‌هاست. بعضی مدل‌های بچگانه بند دارند تا دمپایی از پای بچه‌ها درنیاید. بهتر است کف دمپایی بچگانه صاف نباشد تا خیال‌تان از سر خوردن بچه راحت بماند.

نیکتا با فاصله زیاد، پرفروش‌ترین برند ایرانی دمپایی به‌حساب می‌آید. تنوع مدل‌های نیکتا، کیفیت بهتر آن و قیمت مناسبش باعث شده خیلی‌ها این برند را انتخاب کنند. اما چند برند دیگر هم محصولات خوبی روانه بازار کرده‌اند، مثل دلفین 

همچنین شاید موارد زیر هم خوشتان آمد:

خرید کفش پاشنه بلند و نکاتی که حتما باید رعایت شوند

لیست بهترین های ماساژور پا در سال 2023

 

درجه برچسب‌ها:

تبلیغات

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید