مدیریت سیستم های بازاریابی و فروش

فهرست
1- سیستم های کانالی در بازاریابی
2- اهمیت یکپارچگی سیستمهای کانالی
3- تقسیم بندی سیستمهای کانالی
4- حقوق مشتری
5- سیستمهای کانال توزیع
تحلیل مشخصات مشتری-6
نقش فناوری اطلاعات در بازاریابی-7
8- جایگاه مشتری در بازاریابی و اهمیت آن در فروش
9- اصل شخصی سازی و نظارت بر مشتری
10-اصل تبلیغات
11-کانالهای بوزیع و نوآوری های داخلی
12-کانالهای توزیع جدید مورد پشتیبانی فناوری اطلاعات
13-اتومبیل جگوار خود را آنلاین بسازید
14-جگوار و حقوق مشتری
15-بهبود خرید وپرداخت در فروشگاه
16-کیوسک اطلاعات و سیستمهای ویدیویی
RFID-17
18-مدیریت کانالهای توزیع
سیستم های کانالی در بازاریابی
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
اهمیت یکپارچگی سیستم های کانالی
تقسیم بندی سیستم های کانالی
حق با مشتری است
تعریف: تمام سیستم های فعال در فرآیند رساندن یک محصول یا خدمات به مشتری هستند و با تمام نیاز های مشتریان سر و کار دارند.
تقسیم بندی: پیچیدگی سیستم های کانالی در شش سیستم عمده بازاریابی به هم وابسته هستند.

یکپارچگی: سیستم های کانالی می توانند فعالیت های بازاریابی، فروش، تدارکات، آزمایش وتحویل و سایر فعالیت ها را با هم ارتباط داده و تغییر شکل دهند . افزایش قدرت سازمان در بازار از یکپارچه سازی سیستم های کانالی با حوزه های کارکردی سازمان، ناشی می شود .
تاثیرگذاری: مشکل اینجاست که تغییر در هرکدام از کانال ها می تواند بر سایر کانال ها تأثیر بگذارد .
نتیجه: بنابراین، سیستم های اطلاعات پشتیبانی باید با یکدیگر هماهنگ و حتی یکپارچه شوند.
1- روابط با مشتری (حق با مشتری است)
2- کانال های توزیع و نوآوری های داخل
3- فروشگاه، مدیریت بازاریابی
مشتری عضوی از خانواده: امروزه برای شرکت ها بسیار ضروری است که مشتریان خود را شناخته و با آنها مانند افراد یک خانواده اشرافی رفتار کنند .
نوآوری: محصولات و خدمات نو و ابداعی، تبلیغات موفق، سفارشی کردن و خدمات در سطح بین المللی به مشتریان، برای سازمان ها لازم است.
مشورت: مشورت با مشتری و رفع اشکالات سازمان اهمیت دارد.
رضایت: در کل رضایت مشتری موجب اعتبار برای سازمان است.

تحلیل مشخصات مشتری
نقش فناوری اطلاعات در بازاریابی :
جایگاه مشتری در بازاریابی و اهمیت آن در فروش
اصل شخصی سازی و نظارت بر مشتری
اصل تبلیغات
کانالهای توزیع و نوآوری داخلی
کانالهای توزیع جدید مورد پشتیبانی فناوری اطلاعات
اتومبیلهای جگوار خود را آنلاین بسازید
جگوار و حقوق مشتری
مدیریت کانالهای توزیع
خریدار کیست؟ اطلاعات مربوط به مشتریان موجود و بالقوه ، عاملی حیاتی برای موفقیت است .
سیستمهای اطلاعاتی: سیستم های اطلاعات پیچیده ای به منظور جمع آوری داده های مشتریان، اطلاعات جمعیت شناختی آنها (سن، جنسیت و سطح درآمد) وترجیحاتشان، توسعه یافته اند.
برای مثال: فعالیت های خریداران در داخل فروشگاه می تواند کنترل شده و سپس برای چیدمان بهتر فروشگاه و برنامه زمان بندی مناسب تر کارکنان، تحلیل گردد.
جمع آوری اطلاعات: همۀ شرکت ها باید بدانند مشتریانشان چه کسانی هستند و فناوری اطلاعات می تواند به تشکیل پایگاه های داده اطلاعات مشتریان بالفعل و بالقوه، کمک کند .
تحلیل و بررسی خرید: امروزه می توان لیست ها را از منابع مختلف خریداری نموده و آنها را به صورت الکترونیکی ادغام کرد . سپس لیست های مشتریان بالقوه تجزیه و تحلیل شده و به هر شکل دلخواه برای پست مستقیم، پست الکترونیکی و یا بازاریابی راه دور تحلیل و دسته بندی می شوند.
ذخیره سازی: داده های مشتریان می توانند برای تحلیل واستفاده در آینده، در پایگاه های داده شرکت و یا پایگاه های دادۀ ویژۀ بازاریابی ، ذخیره شوند.
انتخابهای متعدد و پیشفروشی: تقاضای مشتریان امروزی برای محصولات سفارشی، به طور روزافزون در حال افزایش است . برخی تولیدکنندگان، پیکربندی های مختلفی از هر محصول ارائه می دهند و در برخی محصولات، انتخاب های متعددی برای مشتریان امکان پذیر است.
نتیجه: نتیجه این کار، تولید سفارشی انبوه است که شرکت کامپیوتری دل و بسیاری شرکت های دیگر آن را تجربه کرده اند ,سفارشی سازی در محصولات و خدمات امکانپذیر است.
کنترل مشتری: خرده فروشان با استفاده از دوربین می توانند دریابند که مشتریان در زمان حضور در فروشگاه ها چه می کنند. به همین ترتیب، نرم افزارهای ردیابی می توانند اطلاعاتی را در مورد رفتار مشتریان در فروشگاه های مجازی جمع آوری کنند .
مشتری کجا وقت صرف کرده :این فناوری، اطلاعاتی را برای بازاریابی بلادرنگ و تجارت سیار فراهم می کند . سپس پیشنهادهایی راجع به محصولات سفارشی بر این اساس که مشتری وقت خودرا بیشتر در چه جاهایی صرف کرده و چه کالاهایی را به چه دلایلی خریده است، ارائه می گردد.
مثال :رویکرد مشابهی در فروش غیرمستقیم(یا فروش به سمت بالا) استفاده می شود که در آن تبلیغات برای محصولات مرتبط انجام می گردد. به عنوان مثال، اگر شما یک ماشین بخرید، بیمۀ اتومبیل به طور خودکار به شما ارائه می شود.
از طریق Email Marketing
SMS
سایتهای تبلیغاتی
سایتهای پذیرنده ی تبلیغات
Team Work
پوسترها
تبلیغات درون شهری
مهندسی چینش و جایگاه کالا
اصول رنگ بندی و اندازه
ارتباط انواع کالا
سازمان ها می توانند محصولات و خدمات خود را از طریق کانال های
متعدد توزیع، دردسترس مشتریان قرار دهند.
خرده فروشان و توزیع کنندگان خاص
Online یا بر روی دیسک های نوری
- کامیون یا قطار
- استفاده از فناوری وب
برای مثال، با اتصال فناوری نقشه برداری به پایگاه های داده کارفرماهای محلی، خرده فروشان وبازاریابان غذای آماده، به راحتی کالاها و خدمات خود را در زمان ناهار کارکنان، به آنها ارائه می دهند. خرده فروشان، با استفاده از اینترنت، در زمان ناهار مشوق های ویژه ای(مانند کوپن ) را به خریداران ارائه می کنند .
خریداران احتمالی اتومبیل جگوار قادر خواهند بوداتومبیل رویا یی خود را به صورت برخط بسازند، ببینند وقیمت آن را مشخص کنند . از سال 1997 ، اتومبیل ها به صورت برخط پیکربندی شده اند، اما در این صنعت، جگوار اولین شرکتی بود که خدماتی جامع ارائه داد. هر مشتری می تواند تا 10 دستگاه ماشین سفارشی را در یک “گاراژ مجازی ” نگهداری کند . مشتریان می توانند اتومبیل های مجازی را آزمایش کرده و مدل های مختلف را مقایسه نمایند . هنگامی که خریدار یک مدل را انتخاب می کند، سفارش او به فروشندۀ مربوطه فرستاده می شود. همانند دیگر تولیدکنندگان اتومبیل، جگوار به شمااجازه نمی دهد خرید خود را به صورت برخط، نهایی کنید
مشتریان باید برای مذاکره در مورد قیمت، به یک نمایندگی فروش جگوار مراجعه کنند.
با این حال، این سیستم به مشتریان در امر خرید کمک کرده و آنها را در تحقیق در مورد خرید، کنکاش، قیمت گذاری و به تصویر کشیدن گزینه ها، یاری می نماید .به این ترتیب، مشتریان قبل از این که حتی نمایشگاه اتومبیل راببینند، با جگوار آشنا می شوند . قابلیت مشاهدۀ تصویر سه بعدی اتومبیل، یکی از مهم ترین خدمات ارائه شده به مشتریان است . در آخر، سفارش محصولی که توسط مشتری پیکربندی شده است، به صورت الکترونیکی به بخش تولید فرستاده شده و بدین ترتیب، طول چرخه تولید تا تحویل محصول، کاهش می یابد.
از آنجا که تنها سرعت و دقت در زمان تحویل کالا،رضایت مشتری را جلب کرده و به کسب و کار دوام می بخشد، شرکت ها ناچارند محصولات را در هنگام عبور ا ز کانال توزیع، ردیابی نموده و زیر نظر بگیرند . شرکت ها با استفاده ازGPS کامیون ها و هواپیماهای خود را ردیابی می کنند و با اسکن کردن بسته ها، از جای آنها مطلع می شوند. بعضی از شرکت های حمل و نقل، با استفاده از سیستم های مبتنی بر وب، به مشتریان این امکان را می دهند که خودشان موقعیت بسته ها را ردیابی کنند
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.