بهسازی خاک به روش انجماد

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیزو همراهان همیشگی طلا دانلود در این مقاله یک فایل پاورپوینتی برای شما اماده کردیم با عنوان بهسازی خاک به روش انجماد که می توانید با مطالعه آن یک دید کلی با ارزش از بهسازی خاک به روش انجماد به دست بیاورید.
چند تیکه از جزوه در ادامه بصورت رندوم اورده شده است:
انجماد خاک پروسه ای است جهت ایجاد لایه های موقت غیر قابل نفوذ مقاوم در برابر اب و افزایش مقاومت فشاری و برشی با تبدیل کردن ابهای در حال جریان متصل به هم به یخ
انجماد خاک معمولا جهت مهیا ساختن عملیات ساختمانی زیر زمینی و حفاری ممانعت از نفوذ جریان اب زیرزمینی به درون محل حفاری مورد استفاده قرار می گیرد.
این روش در گستره وسیعی از خاک ها قابل استفاده است ولی زمان قال توجهی جهت پایداری و ایجاد دیوار حائل یخی محکم تا زمانی که مورد نیاز است می طلب.
این روش معمولا نیاز به هوای متراکم تخیله اب محل حفاری نگرانی از فروریختن زمین در طول زمان ابگیری یا حفاری را برطرف می کند.
دو روش برای انجماد خاک مورد استفاده قرار میگیرد:
انجماد با سرعت کم یا انجماد با حلقه بسته: از مواد سرد کننده مانند محلول کلرید کلسیم یا اتیلن گلیکول یا محلول امونیاک استفاده می شود.
انجماد سریع یا انجماد با حلقه باز: استفاده از مواد سرد کننده مانند نیتروزن مایع که با تبخیر ان و گرفتن دمای زمین، دمای زمین رابه -196 درجه می رساند. نیتروژن مایع بسیار گران است.
دو عامل استفاده اصلی:
بعنوان تکنیک ضروری و مکمل جهت پایداری حفاری زیرزمینی
به عنوان روش عملیاتی مستقل و سریع
انجماد خاک به دو روش انجام میگیرد:
1- به صورت غیر مستقیم: ماده منجمد کننده در داخل مجراهاییک ه در زمین تعبیه شده است، قرار می گیرند.
2- به صورت مستقیم: با تزریق ماده منجند کننده در زمین، مانند نیتروژن مایع
جهت دانلود فایل پاور پوینت به همراه تصاویر و مطالب تکمیلی تر اینجا کلیک کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.